93 748 00 15

Serveis

MENJADOR

El centre disposa de servei de càtering. Els menús són sans i equilibrats i estan elaborats per dietistes i cuiners experts de l’empresa MONITAULA (www.monitaula.com).

 

A continuació trobareu els menús del mes i una proposta de sopars per ajudar-vos a equilibrar el dinar amb el sopar. També disposem d’un menú de “dieta panxa” per quan el nen/a ho necessiti i haureu de comunicar-ho a secretaria al matí quan entri a classe.

També disposem de servei d’esmorzar. Els alumnes que per esmorzar vulguin un entrepà o fruita poden comprar el tiquet a secretaria quan entrin a classe i abans de les 9:30 h.

Per utilitzar el servei de menjador s’ha d’entregar a secretaria el full de sol·licitud omplert i signat a primers de setembre tant si l’alumne/a es queda habitualment o esporàdicament. En cas que es vulgui fer ús del servei una vegada començat el curs s’ha d’entregar la sol·licitud en el moment així que s’incorpori. Teniu la normativa del funcionament i la butlleta d’inscripció a continuació.

Si voleu consultar el menú del mes CLIQUEU AQUÍ

FUNCIONAMENT DEL SERVEI

ESMORZARS

També disposem de servei d'esmorzar. Els alumnes que per esmorzar vulguin un entrepà o fruita poden comprar el tiquet a secretaria de 7'50 a 8 h. i de 8'45 a 9 h.

Si voleu consultar el entrepans disponibles segons el dia CLIQUEU AQUÍ