93 748 00 15

Serveis

MENJADOR

El centre disposa de servei de càtering. Els menús són sans i equilibrats i estan elaborats per dietistes i cuiners experts de l’empresa MONITAULA (www.monitaula.com).

 

A continuació trobareu els menús del mes. També disposem d’un menú de “dieta panxa” per quan el nen/a ho necessiti i haureu de comunicar-ho a secretaria al matí quan entri a classe.

També disposem de servei d’esmorzar. Els alumnes que per esmorzar vulguin un entrepà o fruita poden comprar el tiquet a secretaria quan entrin a classe i abans de les 9:30 h.

Per utilitzar el servei de menjador s’ha d’entregar a secretaria el full de sol·licitud omplert i signat a primers de setembre tant si l’alumne/a es queda habitualment o esporàdicament. En cas que es vulgui fer ús del servei una vegada començat el curs s’ha d’entregar la sol·licitud en el moment així que s’incorpori. Teniu la normativa del funcionament i la butlleta d’inscripció a continuació.

Els menús s'elaboren segons la temporada en la que ens trobem (tardor, hivern, primavera, estiu). 

D'aquesta manera, creiem que també és molt còmode per a les famílies ja que poden tenir una previsió més amplia en el moment d'organitzar els menús a casa.