93 748 00 15

Premis i Reconeixements

Des de que vam començar l'any 1956 i durant els més de 50 anys que portem exercint l'ensenyament, la nostra vocació, els nostres esforços com entitat s’han vist reconeguts amb més de 60 premis i reconeixements de diferents institucions. 

Des de l'any 1980, que el centre va rebre el Premi Baldiri  Reixach,  el centre ha rebut nombrosos premis i/o reconeixements tant per la tasca pedagògica dels nostres mestres i professors com pel bon treball dels nostres alumnes. Premis com els CIRIT (Premis de Recerca Jove) atorgats per la Generalitat,  diplomes a les Jornades Europees del Patrimoni co-organitzades per l'Institut del Patrimoni Cultural Espanya, també altres premis a treballs de recerca de diferents entitats com els Premis Montserrat Miró i Marimón en bastantes ocasions, Premi de la Cambra de Comerç, Premi Joan Palau Vera, premis literaris com el Sambori d’Omnium Cultural, el Premi Francesc Noy, premis artístics com el Premi Àlex Ferrer i Isbert, Concurs escolar del Saló del Còmic, Premis Nous Professionals de l’Ajuntament de Terrassa, Concurs d’Emprenedoria, concurs de la Fotografia digital de la Fundació Tr@ms i campionats com Olimpíades d'Economia, de Matemàtiques, el Catskills i  molts d'altres més. 

Som una escola amb molts anys dins el món de l’ensenyament i sempre hem optat per participar en diferents i diversos premis on es pugui reconèixer i distingir la gran tasca i el treball de mestres, professors i alumnes. 

 
 

  

2007 

Finalista del Premi Montserrat Miró Marimon als Treballs de Recerca d’alumnes de batxillerat Montserrat Font de 2n batxillerat científic per SINDROME DE DOWN A SABADELL: Una oportunitat per la diferència. 

  

  

2007 

El Premi Francesc Noy, que cada any atorga la Facultat d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra, ha estat pel treball de recerca de Sara Alvarez i Nereida Serrano de 2n batxillerat lingüístic EL DESPERTAR DE LES DONES. 

  

 

 

  

  

2007 

2n Premi del concurs de l’Escola Universitària Caixa Terrassa de treballs de síntesi pels alumnes de CFGS per DERMA de l’alumne Ricard Forniols Agustí de 2n CFGS Desenvolupament d’ Aplicacions Informàtiques. 

2007 

Durant la 4ª Trobada de la comunitat educativa de Sabadell que organitza l'Ajuntament de la ciutat, s'ha fet una especial menció i reconeixement al Centre Jaume Viladoms, entre altres centres, per la tasca pedagògica d'aquests 50 anys com a escola. 

  

acte  

  

  

2009 

El crèdit de síntesiYour Change” del CFGM de Gestió Administrativa va guanyar el segon premi atorgat als crèdits de síntesi de grau mig de Quarta Edició del Concurs de la Nit dels Nous Professionals lliurat per la patronal CECOT de Terrassa. El grup de treball estava format per Enric Barba, Jonathan Garcia, Laura Garcia i Silvia Montserrat. També va ser finalista un altre grup de Gestió Administrativa pel crèdit de síntesi “El Castelletformat per Natalia Ortiz, Nieves Pérez-Hita, Sergi Garcia i Mariona Bohigas. 

  

 

  

 

  

  

 2009 

PIMEC i el centre Jaume Viladoms van signar un conveni de col·laboració per tal d’acostar la formació professional al món de l’empresa, analitzant la situació actual i les necessitats formatives de la comarca amb l’objectiu de proposar accions conjuntes en el Vallès Occidental. Es van concretar varies propostes de treball y acords de col·laboració per tal que els joves vegin en la formació professional la via per a la inserció professional de qualitat. 

  

 

  

  

2013 

El dijous 14 de març es va fer l’entrega dels guanyadors per demarcacions del VII Premi Sambori d’Òmnium Cultural. Aquest és un premi escolar de narrativa en català que hi poden participar tots els centres educatius del Principat, la Franja i la Catalunya del Nord. L’alumne del nostre centre de primer Batxillerat de Ciències, David Ferret Arredondo, va guanyar el 1r premi de la categoria de Batxillerat i cicles formatius de la demarcació del Vallès. Tots els treballs guanyadors de les demarcacions passaran a la fase Sambori Òmnium Catalunya. 

  

 

  

  

2013 

En els premis de la Nit dels Nous Professionals, en la sevaedició, organitzats per l'Ajuntament de Terrassa i pel Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica (COPEVO), amb el suport del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la patronal catalana CECOT va quedar finalista el projecte "CAKES&Co" elaborat pels alumnes: Carles Rivas, Carles Montoro, Jordi Igualada i Jordi Cantacorps del CFGS d'Administració i Finances a la categoria de la Cultura Emprenedora. Els premis tenen per objectiu motivar i distingir, d'una manera pública i notòria, els projectes de l'alumnat dels Cicles Formatius de qualsevol família professional i Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI). 

  

 

  

  

2013 

Dos alumnes de 2n Batxillerat de Tecnologia han estat finalistes dels XII Premis Montserrat Miró de Treballs de Recerca. Enrique Morral i Victor Peña van presentar el treballTren de Levitació electromagnètica 

  

 

2014 

L’alumna Clàudia Fluxà, de 2n Batxillerat de Ciències Socials, ha aconseguit el tercer lloc en la fase local del VI certamen de l’Olimpíada d’Economia que s’ha celebrat enguany a la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB. L’Olimpíada d’Economia és un concurs de caràcter acadèmic que pretén fomentar el coneixement en les àrees d’economia i economia d’empresa. Gràcies a la qualificació obtinguda per les nostres alumnes en les proves, el nostre centre ha estat classificat entre els deu millors dels 48 participants. 

2015 

Les alumnes de Batxillerat d'Humanitats Paula Blanco i Alícia Abadía han estat guardonades amb el primer i segon premi respectivament del Certamen Literari de llengües en origen convocat pels Amics de la UNESCO. Aquest concurs va dirigit als estudiants de primària, secundària i batxillerat de tot Catalunya i aquest any ha comptat amb una participació d' uns sis cents alumnes entre escoles públiques i concertades. Aquest certamen vol fomentar entre els alumnes el respecte per la diversitat cultural i lingüística a través de la creació literària 

  

 

2015 

En el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya de Terrassa va tenir lloc el lliurament de premis de la Nit dels Nous professionals, en el qual participàvem amb dos projectes del CFGS d’Administració i Finances. 
Primer premi de la categoria de projectes de Grau Superior pel treball Cacao Jeom. A part del premi econòmic els alumnes tindran la possibilitat de participar en altres projectes organitzats per la mateixa entitat. Els seus components: Marc Casanovas González, Jessica Díaz Vílchez, Juan del Arco Pérez, Oriol Estradera Díaz i Javier Escamilla Cano!!!