93 748 00 15

Serveis

SERVEIS

 • MENJADOR

 • El centre disposa de servei de càtering. Els menús són sans i equilibrats i estan elaborats per dietistes i cuiners experts de l’empresa MONITAULA (www.monitaula.com).

   A continuació trobareu els menús del mes i una proposta de sopars per ajudar-vos a equilibrar el dinar amb el sopar. També disposem d’un menú de “dieta panxa” per quan el nen/a ho necessiti i haureu de comunicar-ho a secretaria al matí quan entri a classe.

  També disposem de servei d’esmorzar. Els alumnes que per esmorzar vulguin un entrepà o fruita poden comprar el tiquet a secretaria quan entrin a classe i abans de les 9:30 h.

  Per utilitzar el servei de menjador s’ha d’entregar a secretaria el full de sol·licitud omplert i signat a primers de setembre tant si l’alumne/a es queda habitualment o esporàdicament. En cas que es vulgui fer ús del servei una vegada començat el curs s’ha d’entregar la sol·licitud en el moment així que s’incorpori. Teniu la normativa del funcionament i la butlleta d’inscripció a continuació.

  Els menús s'elaboren segons la temporada en la que ens trobem (tardor, hivern, primavera, estiu). 

   D'aquesta manera, creiem que també és molt còmode per a les famílies ja que poden tenir una previsió més amplia en el moment d'organitzar els menús a casa.

  FUNCIONAMENT DEL SERVEI             BUTLLETA INSCRIPCIÓ           

  MENÚ DEL MES             MENUS ESPECIALS           ENTREPANS ESMORZAR      BERENARS

   

 • ASSESSORAMENT PSICOPEDAGÒGIC.

 • CANGURATGE des de ¾ de 8 a 9 del matí.

 • LUDOTECA de 17’00 hores a 18’00 hores.

 • CASAL D'ESTIU, on els nens fan diverses activitats.     MENÚ CASAL           MENÚ INTOLERÀNCIES